•  Home
  •  
  •  
  •  
    Your Basket is empty

  •  

We are in business for your business,
Supporting you at every turn

DEWSALL COURT RENOVATE THE WAINHOUSE BARN

Home / News & Opportunities / Member News

Date: 21/09/2016

Following a £550,000 investment, the family run events venue Dewsall Court in Herefordshire, has completed a renovation of the Wainhouse Barn, creating a stunning new space for each personalised event that takes place at this quintessentially British countryside destination.

Dewsall Court has installed glass walls to the previously open-sided Wainhouse barn, which can concertina to completely open up the space to the stunning gardens. An additional space has been added to the barn, which is complete with a living roof, decorated with beautiful wildflowers. Stunning finishing touches have been added to the Wainhouse Barn, such as intricate mandalas on the new flooring provided by local Herefordshire artist Adam Fisher, and stunning iron work provided by local blacksmith Alex Wilkins.

The Wainhouse Barn can now accommodate 200 guests in theatre style and 175 for a dinner, meaning that the investment has increased capacity by a third.